bajs i brevlådan, problem i ett modifierat sverige.

Vill inte verka som en pessimist men nu är det ju förfasiken pinsamt att vara svensk. Såg nyss på de sena nyhterna på tv4. det var ett inslag om den kommande revolutionen i Kario och de visade upploppen på gatorna, hur statliga hus, polisbilar osv brändes ner och hur bomber och vapen fyllde gatorna av demostranter som ville upp nå ett bra rättsamhälle. Efter detta visar dom om en politiker i skara som mår dåligt och känner sig hotad för att han har fått fönster förstörda. Men det som ledde till en anmälan var pga att han hade fått avföring i brevlådan och kände sig mycket kränkt? Jag vet inte ens hur jag skall kunna beskriva det jag känner just nu. Jag menar vilka jäkla mesar och hur jäkla bortskämda vi är i sverige. i utlandet dör människor i politiska frågor och här anmäler vi bajs i brevlådan? Okej vi skall verkligen skatta oss lyckliga att detta är de problem som vi har i detta landet men skall det verkligen visas på nyheterna? vet inte om jag skall skratta eller gråta. Jag vet i alla fall en sak. Vi svenskar borde skaffa oss lite stake.
Vill bara dra en pararell till en sak som jag läste i dagens Metro, det finns ett kollektiv i bergsjön som lever på mat som affärerna slänger bara för att det tex var bakdag i förrgår på brödet. i mean come on! Människor dör av svält och vi kan inte ens äta bröd som bakades för tre dagar sedan fast det är pin färskt? nu menar ju inte jag att vi alla skall börja leta i soporna efter mat men många borde börja uppskatta småsakerna i livet. vet du till exempelt hur många barn det finns i världen som skulle sälja sin egen kropp för att ens kunna drömma om din utbildning?


Hemmakväll

Fredag och alla tråkiga medelsvensson sitter hemma och förröstar på nya svenska charmören som gick från Idol Weise till Let`s dance Weise. Vilken härlig kickstart på hans karriär. Så som Petter och så som den otroligt uttjatade Semptember remixen mikrofånkåt Snuttigull Wiese Kamrakåt istället. En sak har jag konstaterat, snubben gör en idol audition som kostymnisse görs sedan om till ännu mer "schtekare" och floppar ännu mer och försöker göra en lets dance karriär. Vet inte riktigt vad jag tycker om den killen alltså. Men precis som repliken lyder i detta inlägget har även jag en hemmakväll. Mitt försvar till det är att jag har slitit som ett djur i skolan denna veckan och det är ruskigt kallt ute så jag är inte så peppad på att dra på mig killer hills och gå tunnklädd ikväll. Därför har jag bunkrat upp med godsaker av olika slag och sjunkit ner i soffan. Att lägga mig tidigt idag och sova ut hör till min bombsäkra plan för denna fredagen. Det var ju ett tag sedan jag satt i min färgglada tvåa en fredagskväll.
Men imorgon är det en ny dag som skall spenderas på gymmet och sedan kolla färjestad-frölunda. Håller tummarna för Vargarna! Kom igen nu för tusan!

Idag har jag även betalat min resa till sunny i sommar känns otroligt gott att veta att man kommer iväg. Detta ser jag fram emot. Kommer bli mycket goda drinkar och massa skratt med riktigt goa flickor. Och kan man tänka sig, bara några dagar innan flyget lyfter fyller jag år. Wihooo!
Tack för ikväll och vad ni än gör, ta det försiktigt och gör inget som inte jag skulle ha gjort ikväll!

Lite bilder från det vi kommer kalla vårt hem i en veckas tid,


tror jag kommer hänga vid den pollbaren en del.


Perfectly Lonley.

Go' kväll. Jag är helt slut i hela kroppen vekrligen har gjort så himla mycket idag. Multisportat halva dagen och varit igång och blnd annat träffat min goda vän Jesper. Har också suttit och klurat lite på min naturvetenskapsuppgift då jag skriver om en urgammal och dammig gubbe vid namn Charles Darwin. Intressant men inte på ett roligt sätt tyvärr. Men men man kan ju inte få allt right?

Sitter faktiskt och lyssnar på hmmm .. vad skall jag kalla det? Ligga-och-hångla-i-soffan dänga. Känns ganska gött faktiskt. Somehow så spelas det alltid upp typ som kort filmer i mitt huvud till dom och jag liksom rycks med och imiterar sångaren? kanske borde jag gå och lägga mig? Försökte gå in i ett förhållande med enrique iglesias på facebook förut men det ville sig inte. antar att jag får acceptera att det aldrig kommer bli vi.

En reklam på spårvagnen fångade verkligen min uppmärksamhet förut, Rädda alla väv pojkar - bli fadder åt en pojke som jobbar med att väva mattor. 1000 tals pojkar får ingen utbildning osv. Då undrar jag, det jobbar minst lika många flickor som barnslavar som pojkar. så varför bara satsa på just pojkarna? Vill vi inte satsa på att hjälpa alla utsatta barn inom olika omständigheter?  Eller, varför delar vi ens i vår hjälp i olika folkgrupper och åldrar? alla behöver hjälp kvinna som man barn som gammal. Vi kan inte hjälpa alla men mer hjälp kan vi ge.
Det räcker med att till exempelt lämna sina gamla kläder till insammlingsorganisationer. En sak som jag tänker göra med mina gamla vinterkläder som jag snart hoppas att jag får lägga bort nu till våren, jag skall lämna in dom till en hjälporganisation som ger dem till sveriges hemlösa nästa vinter. Vill ni göra mig sällskap?

ett två tre.

Detta var ett väldigt bra tag sedan och jag tar bort alla inlägg precis som förra gången och börjar om på ett glatt kapitel. livet blir himla mycket enklare då. Under månaderna som gått har jag gjort många misstag men lärt mig och vuxit av dom. Men nytt år och nya möjligheter och detta året är mitt löfte att må så himla bra som de bara går. 2011 kommer innehålla mycket skoj och arbete. Skolan kommer naturligtvis gå i första hand hedan efter eftersom jag vill läsa på universitetet när jag går ut. Har redan planerat in en resa till sunny beach med härliga flickor i sommar så ja .. Året har goda förutsättningar men vi får ju inte glömma att jag blir hela 18 år. fantastiskt! Som sagt jag har höga förväntningar på detta året.
Just nu sitter jag hemma hos min älskade mamma och känner inte alls för att senare sätta mig på tåget och fara hem till min tvåa i Göteborg. Men min helg har varit ganska bra och den har ägnas med En underbar familj och fin fina vänner. Min mamma blev 38 denna veckan så det var mysigt att komma hem och skämma bort henne med paket och massa kärlek. men som sagt idag är det söndag och snart dags för hemfärd. har inte ens hoppat ur nattkläderna ännu och sitter och väntar på min mammas underbara husmanskost! mums. 

RSS 2.0