en sjukling

vaknade klockan sex och åkte till stallet ett par timmar. Det var jätte gott att få snoosa och pyssla om chuck imorse. Jag ´blev bättre igår men nu har influensan kommit tillbaka igen fy fy. Om jag är piggare imorogn tänkte jag gå och inhandla lite nya outfits. De nya "bonde" kollektionerna är ju underbara. Skulle kunna leva på nudlar i en vecka för att kunna köpa de mesta ur dem!! Kissen som jag skrev om i den förr förra uppdateringen har nu fått ett akuthem så länge. Det var en ängel som tog emot henne. Den ängeln tog också emot mig när jag var 13 år, idag är hon min mommo. Hon är en fantastisk extra mamma. Hon har ett hjärta av guld. Hennes famn är alltid öppen, för alla individer! Världen behöver fler människor som min mamma och min mommo.( min mommo )

mitt huvud är helt tomt och det börjar en film på tv:n så jag slutar nu innan jag börjar "ordbajsa" Ciao!


trend

Jag tänker göra min hjälpande hand till ett mode, vill du vara med?


en hjälpande hand, kissekatt?

Jag är fortfarande sjuk fy. Men nu har jag riktigt ont i hjärtat. Det finns så många hemlösa katter i sverige. Det är något som verkligen berör mig. Lägger alltid pengar i bössorna för hemlösa katter. Varje tia gör skillnad! jag brukar gå ut med massor av mat frånn mimna katter och lägga vid ett ställe som jag vet att många vildkatter tyr sig till. De flesta är ganska aggresiva och skygga men inte alla. Detta blogg inlägget ägnar jag som hjälp till en speciell katt som jag tror inte är född som vildkatt, tror hon har blivit utslängd. Hon är jätte super duper go och social och bara älskar att kela. goare katt finns inte tror jag. ( och mina katter är svårslagna ) men nu behöver hon vår hjälp eftersom nästan alla katt hem i sverige är överfulla och akuthem saknar. Min mor ringer runt just nu till katthem som i sin tur letar akuthem. Jag tänker ta mig an katten om det inte finns någon som kan ta hand om henne så länge men jag är allergisk och har redan tvp korthåriga katter.

nu behöver jag din hjälp, men det finns en kisse katt som behöver dig mer. Det är en långhårig hona utan svans som inte kan jama, hon är tillgiven och social och jätte go. hon kan vara skadad och behöver ett hem. har redan två katter hos mig ich hon skulle gära få bo hos mig så länge men denna goa katt behöver något permanent.

Glöm inte att om ni skall skaffa katt att åka och kolla på olika katthem. då hittar ni massor av olika katter som är avmaskade och leveransklara för ca 200 kr ni hjälper inte bara katten ni väljer utan herrelösa katter som också kan få en plats på hemmet!

KOM IGEN NU NU HJÄLPER VI VÅR FYRBENTA VÄN, HON KOMMER ÄLSKA DIG OCH DU KOMMER AVGUDA HENNE!

ciao!


ny design? ja tack
som sagt har jag ju gjort en ny start i mitt bloggande och bytt vändning totalt. Ny behöver jag en mer personlig design. Men datanörd är det sista jag är. kan verkligen ingenting vilket jag tilll och med är slolt över eftersom det bara tyder för att jag är ute och rör på mig istället *älskar min bortförklaring* Men jag skall försöka hitta någon som kan hjälpa mig med den nya designen så håll utkik! jag brukar ju slänga in ett inlägg som är lite mer betydelsefullt, lite mer humanskt riktat. Det kommer inte ett sådan inlägg nu. men senare ikväll. Skall nämligen pyssa om mig själv med ett väldoftande bad, levand ljus och god dryck. En ansiktsmask åker på som pricken över i:et. Hoppas att detta skall vara en mirakelkur mot min träningsvärk! har verkligen börjat satsa på mitt nyårs löfte, MÅ SÅ BRA JAG BARA KAN!  det går super och livet ser bra mycket ljusare ut. I min idrottsundervisning fick jag lära mig att två timmars träning är som ett lyckopiller. INDEED! Vardagsträning hör ju till det med underbart eftersom jag har ett hushåll att sköta med handling städning osv. och jag är ju entusiastisk att jag har en crosstrainer hemma! har även följt med mikael till gymmet på sistone. Hallå magrutor. Mums. Nejnu skall jag roa mig med ett gamal top model avsnitt så diskuterar vi samhällsfrågor senare. Ciao!

en sjuk torsdag

Har fruktansvärd träningsverk och feber. Kan inte ens gå utan att det ser ut som att jag har sysslat med andra aktiviteter än gymmet. haha. Tänkte ladda upp lite bilder från goa stunder och händelser.


vi kan börja med denna bilden som togs i april 2010, bilden är tagen i idol kön (Karlstad)En bild tagen av Michelle som var på besök hos mig i göteborg i höstas. Under göteborgs kalaset kanske det var till och med.Bild på mig och Felicia från grums där jag var på min kära vän Emmas maskerad fest. Emmas blogg hittar ni i mina rekomenderade bloggar.yttligare en festlig bild på mig och min älskade vän Tim när han tog studenten.Bild på mig och min kära mor.bilder på mig som jag tog i L.A dock på hotellrummet när jag var nyvaken, efter gymet och redo för en dag i downtown.


Bild på mig innan balen i nian 2009tillsist en nytagen bild på mig och mina älskade kissekatter som alltid väntar på mig när jag kommer hem.


pungspark!

Tisdagen leder mot sitt slut och lika slut sm dagen är är min kropp. Har tränat som aldrig förr på gymmet idag. skönt, men vet inte om jag kommer kunna leva med träningsvärken imorgon dock. Såg en spännande artikel i dagens metro om att män känner sig kränkta av BOXER-ROBERT!!!!? Tydligen så var det kränkande mit män att han var vältränad och var välutrustad mellan benen då han ligger i kallsingar. Det var tydligen ett ideal som inte existerar. Snälla män utan en riktig K*K, Så fort ni får det jobbigt för att inte ni har den storleken på pillevicken eller den muskelösa kroppen som en animerad reklam gubbe så skall folk driva det till en rättssak? VÄLKOMMEN TILL EN TJEJ/KVINNAS VARDAG! Ta en tidning, vilken som helst. Eller kolla på tv reklamer. Jag kan lova iatt i varje tidning och i varje reklam paus ser du en kvinna med den perfekta kroppen. smal stora fasta tuttar osv. Vi har vårt overkliga skönhets ideal runt oss varje dag vart vi än går. Så om ni blir kränkta av en animerad gubbe tycker jag ärligt talat synd om er. ni skulle inte klara fem minuter i en kvinnas värld.

(bilden jag snackar om)


Känner att jag har uppdaterat mycket om samhällsfrågor i min nystart i bloggvärlden. Antar att jag tänker fortsätta med det också ett tag till!


RSS 2.0