the bomb

Att titta sig i spegeln och vara nöjd med det man ser är en tanke som många betraktar som omöjlig. det kan handla om vikt, en prick, ett veck en rumpa,lår,armar och bröst tillexempel. Spegeln, som är så mångas ovän.
Att betrakta sig som en kvinna när vissa former känns totalt bortglömda. Komplex? Ja mina vänner, det är ganska vanligt. Och tro mig jag har haft många!

När jag var mellan 14-16 led jag av ätstörningar som gjorde att jag drabbades av en viktnedgång. Hej då kurvor! Efter att ha fått hjälp med detta kunde jag se en rumpa. Men vart tog brösten vägen? Att visa mig utan kläder var en mardröm. bikinisäsong? ÅH NEJ!

Länge länge länge funderade jag på en operation. Vågade inte riktigt berätta det för någon. Sedan började jag tänka i andra banor. När jag hade fyllt 17 bestämde jag mig för att göra ingreppet. inte bara för komplexens skull utan av en annan orsak som jag inte vill dela med mig av här i bloggen också. Jag nämnde det någon gång för min mamma som var mycket accepterande men jag tror inte att hon trodde att det verkligen skulle bli av.

Så kom min 18 års dag, och jag visste att jag nu fick genomgå detta ingrepp i Sverige. Det tog mig två veckor sedan ringde jag och bokade tid efter noga studerande om olika cliniker och kirurger. Valet blev Proforma och kirurg Dr Gribbe. När jag hade lagt på kände jag en sådan otrolig lättnad. Kan inte beskriva den. Men sedan var jag nervös över hur jag skulle tala om det för mina nära. Hur de skulle reagera. När jag väl talade om det var de mycket förstående eftersom de vet hur dåligt jag har mått.

Sen kom det fler frågor i huvudet. Hur skulle folk i min omgivning reagera? Min nya klass? Vänners föräldrar? Min mormor och morfar? Jag tänkte först inte tala om detta för någon. Men efter några sömnlösa nätter beslöt jag mig för att vara helt öppen med detta. För att visa andra tjejer som vill göra detta, men som inte vågar att detta är oerhört vanligt. Och när allt kommer omkring så skall man alltid göra det som känns bäst för sig själv.

Jag var rädd för att folk skulle dömma mig, ge mig rykten och kolla snett ( jag bor inte i en sådan stor stad så det sker väldigt lätt när någon väljer att sticka ut ). Men oj så fel jag hade. Stödet är enormt. Folk berömmer mig och många frågar generat om de till och med får känna på dom! Detta var något som gjorde att jag kunde lägga mitt förflutna bakom mig, kunna titta mig i min största fiendes blanka yta och vara helt nöjd med mig själv. Tänk, till sommaren kan jag ha vilken bikini jag vill. UNDERBART.

Så var det dags för konstellation. På tåget mot stockholm den morgonen var jag oerhört nervös. Hur skall jag hitta? Vad ska de tänka om min ålder? Är det här på riktigt?
Att hitta dit var enkelt. Jag blev bra välkomnad på cliniken och när jag satt där i vantrumet och drack min latte hade det ännu inte slagit mig att detta var på riktigt.
När Örjan Gribbe kom gående mot mig tror jag mitt hjärta stannade några sekunder.

Väl inne på rummet satte vi oss ner och pratade om varför jag ville göra det här. Hur jag ville ha det och vilken form. Oj vilken djungel det var av implantat. Där stod jag, halv naken och ovetande. Jag provade allt från 325 till 425 cc. Valet blev 350 cc Moderate plus profile. Runda- Placering: i bröstvecket bakom bröst muskeln. Jag tyckte det var för stort under toppen men Kirurgen insisterade att det var jätte fint på min kropp. Har även fått endel frågor om hur mycket det kostade. För mig kostade det 37.000 :- men priset är olika på olika cliniker.

Två veckor senare, 3 november var jag på väg.kl 03.00 började min resa mot stockholm. Nervös, sömnlös och massor av fjärilar i magen satte jag mig i bilen tillsammans med min mor som stöd.

07.30 väl framme på ProformaSatt jag och min mor i väntrummet. Nervösa bägge två. Jag fick komma in på mitt rum som skulle bli mitt tillfälliga boende men min mor fick inte följa med in vilket gjorde mig ännu mer nervös. Som tur var fick jag en jätte trevlig rumskamrat som gjorde vänte tiden lite mildare..Håret var flätat, morgonrocken och tofflorna på .. När skulle han komma och förbereda mig?? Timmarna blev allt fler av väntan ..

Så kom Dr. Gribbe in, min rumskamrat var redan på operation så jag satt där ensam och nervös. vad hade jag gett mig in på?Målad och klar. Hm när skulle narkos sköterskan komma då? Om flera timmar igen? - Nej hon kom bara 3 minuter senare och mamma fick fortfarande inte vara med. Paniken blev stor, tårarna många. Jag fick kämpa för att svälj tabletterna sköterskan gav mig. Hon talade om att om tio minuter skulle jag vara sövd. Paniken blev värre. Jag ringer min bästa vän, för att hon måste säga åt mig att göra det här. Paniken hade tagit över jag ville dra mig ur ..
Inte på operation skakade jag innan jag somnade. Jag grät, av panik och av lycka. Mina sista ord var: Jag är lycklig. Sedan somnade jag.

Uppvaket. Jag har aldrig kännt något värre. Smärtan var olidlig. Morfinet var tillslut så mycket att jag låg på överdos. Jag minns att jag låg och skrek. Aldrig har jag haft så ont. Kunde inte ens böja huvudet och titta på mina nya bröst. En sköterska som var med på operationen såg min panik. Hon satte sig på min säng kant och började massera mig. Jag grät fortfarande. Mamma fick inte vara med mig allt var förjävligt. och smärtan. kan inte tala om hur ont jag hade.
Jag började genast med min bröst gympa som jag hade blivit lärd tidigare som tydligen skulle dämpa smärtan. Åt helvete heller. Smärtan .. fy fan.

Detta var den lyckligaste och värsta dagen i mitt liv. smärtan höll i sig trots morfin. Ingenting hjälpte. spydde upp narkosen.. kunde inte äta. bara sov. tack och lov så hade jag med mig min spikmatta, vilket jag rekommenderar er tjejer som skall göra en bröstoperation och ha mer er. den var guld värd.Så här drogad låg jag. Ändå var smärtan .. ja jag kan inte ens beskriva den. Kan tala om att jag inte ens kunde ta av mig trosorna själv när jag skulle kissa. Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Och såhär såg hela min dag ut.

Morgon på proforma och jag och de andra tjejerna vaknar till liv. Frukosten serverades och jag kunde äta lite granna. och så kom sköterskan in på vårt rum. Och då fick jag se mina bröst. Kunde inte hålla tårarna inne. Jag var en kvinna. De var så vackra. så fina. Jag var fin.. ( egentligen inte i de tillståndet ) haha. Jag var lycklig. Så var de dags att försöka stå på egna ben och ta sig en dusch. Jag stod framför spegeln i säkert en kvart innan jag kom in i duschen och kunde inte förstå att det var på riktigt....

Väl hemma, dagen efter. Var smärtan likadan. I flera dagar....... Jag levde på morfin och vatten kunde fortfarande inte äta.
Det var skönt att smörja in brösten, vilken man måste göra för att motverka bristningar. Jag har en havandeskaps olja som jag rekommenderar till alla! Gör underverk för din hud!
Hitills hade jag inte fått ett enda blåmärke.

Dessa senaste dagarna har varit bättre, men nu har jag fått ett blåmärke och smärtan har förrendrats. De har blivit ett tryck mot bröstkorgen och jag upplever att de är jobbigt att andas. Vilket skall vara helt normalt. Det som är jobbigast nu är att jag inte får träna så hårt som jag brukar. Inte alls faktiskt. Åh!

Jag är glad att jag gjorde detta. jag känner mig fri. Fri från mitt förflutet. Jag kan vara stolt över min kropp. Alla om kring mig har varit underbara. Fruktansvärt många har visat mig sitt stöd. Och det vill jag tacka så hemskt mycket för. Tack till er alla som har hjälpt mig. Ni är underbara!
jag längtar tills jag skall köpa en bikini, vilken bikini jag vill. Jag längtar tills jag får använda bh. Haha fast ju nu längtar jag tills nästa vecka då jag inte får använda behå utan låta dem vara fria i några månader då jag får spunk på denna jäkla toppen som trycker och skaver! Om en halv år räknas de att de skall vara helt färdiga. Då de fortfarande ändrar form.detta är toppen jag menar och bilden är tagen dagen efter operationen.

Tillsist, tjejer. Gör alltid vad ni själva vill. Då mår ni som bäst. Trots all smärta. Var det så himla värt det. För den smärtan man känner när man ser sig i spegeln och bara vill gråta är ännu värre. Detta har gjort mig så otroligt mycket mer självsäker.

Här är lite fler bilder!här ser man vart jag har valt att lägga snittet.
ETT STORT TACK TILL PERSONALEN PÅ PROFORMA OCH FRAMFÖRALLT ÖRJAN GRIBBE FÖR ETT PAR OTROLIGT FINA BRÖST!

/ Aaame


Har ni frågor? ställ dom nu. Så svarar jag 21.00 då jag släpper inlägget om min operation21.00 släpper jag uppdateringen så många väntat på. Jag kommer berätta om min operation. från början till idag. Jag lägger upp bilder på resan gång och skall försöka besvara era frågor så gott de går.
Det har kommit in många frågor ang min operation så jag får be er att ställa alla era frågor en gång till så lovar jag att ni får svar senare ( eftersom det har varit svårt att få in svaren i mina andra inlägg )¨

Vi ses 21.00!

söndagshäng med gårdagens nattsällskap. BONUS

Söndags kväll, godispåsen står där på bordet. Halvt uppäten. Jag ligger i soffan där mitt natt sällskap lämnade mig. Efter en bra utekväll där jag fik träffa nya och spännande människor. Knyta nya och viktiga kontakter inom min branch och blivit några vänner rikare. Åh vilken bra kväll de var igår. Trodde inte jag skulle klara av att gå ut men glädjen övervann smärtan.

Hela veckan är bra, att vara singel är du riktigt nöjd med. Fredag lördag älskar du det. Men söndag. Åh denna återkommande söndag. Då känner du känslan som är så sjukt jobbig. Du ligger där under filten och det känns tomt. Åh fy för den känslan. Då ringer telefonen. Och männsikan som var mitt nattsällskap inatt hörs på andra sidan luren. Vi båda känner känslan. Vi känner likadant på fredag och lördagskvällarna, och även exakt samma sak en regnig söndagskväll. Vi skrattar, väntar oskyldigt på att någon utav oss skall släppa bomben. Den släpps aldrig men vi förstår varandra. fattar beslutet att ses och rädda varandra. LÄNGE LEVA VÄNSKAPEN vill jag bara säga. Nu sitter jag fortfarande där hon lämna mig, och vänar på att hon skall ramla in i min hall och stöka ner med sina tusen saker hon har med sig. Vi har nu varit vänner i 12 år och vi  har alltid lika roligt. - vem tusan behöver en partner egentligen? För fy vad simpelt det är när ensam är stark. Och när man har de bästa vännerna på jorden? Åh livet är för bra!

Imorgon kommer uppdateringen så många har väntat på. Bilder och en utvärdering från operationsdagen till idag.
Ha ett trevligt söndags häng allihopa. För det skall jag ha!

/ Aaame

sug mig.

Hej mitt namn är Tim Myrén och jag är 21 år gammal, bor i Grums med mina 2 syskon och mor.. Ibland så kräks jag!
Med vänlig hälsning
/Myran
OBS: Killen i mitten är inte jag....

FLYTTA IN HOS MIG

go kväll!
här sitter jag och nervöst gnager bort mitt nagellack. Är livrädd. Knackade nyss på en tandlösgubbe och bara stirrade på mig. efter några sekunder av att bara se mitt liv rulla framför ögonen då jag trodde att min stund var kommen frågade jag kaxigt - och vem är du? han bara log med sitt tandlösa leende. När jag försökte stänga dörren hindrade han mig och räckte fram en lapp som jag inte såg vad det stod på. Jag fick igen min ytterdörr och då står han kvar och knackar för fulla muggar i fem minuter.
Nu är jag paranoid och vågar inte släcka en enda lampa. Kommer inte våga somna i natt och när jag väl gör de kommer jag bara drömma hemska drömmar om detta ansiktet. Skall ha varenda kniv brevid mig i sängen ( och då menar jag till och med smörknivarna ). Imorgon får morfar komma hit och sätta massa kedjor på min dörr.
Det värsta är att jag fick blommor från okänd avsändare och ett kort med orden - du är fin på. Åh tänk om de var från han?
OM INTE FÅR DU GÄRNA SÄGA VEM DU ÄR SOM SKICKADE DOM SÅ JAG KAN VARA LITE LUGNARE.
För ca ett halvår sedan var ju jag utsatt av att män förföljde mig. Tog kort i mina fönster från gatan och skrämde mig om natten. Riktiga stalkers. Detta gjorde att jag inte kunde vara i mitt egna hem och tillslut valde att lämna göteborg och flytta hem till karlstad. DÄRFÖR BLIR JAG NU HELT SKRÄCKSLAGEN. SÅ NATTSÄLLSKAP I NATT VORE JU FINT.
Jag tänkte ta någon dag innan veckan tar slut och lägga upp alla bilder från min operationsdag. även skriva lite mer ingående.
Svar på en kommentar om vilken mängd i implanten jag la in var: 350 cc! och tack till er andra som peppar mig!

puder som snö

God morgon, jag har väldens härligaste morgon.
Gömmer mig under min gose filt och dricker ton vis med vitamin well. Nyss var jag ute på en morgon promenix.
Det luktade vinter ute. Du vet, så där härligt som de luktar av pudersnön en solig dag i skidbacken? Det renar nog alla människors lungor skulle jag tro.
För mig får snön gärna komma snart då man får ta på sig bootsen och hoppa upp på brädan och bara känna den iskalla luften slå mot kinderna.

Smärtan är värre än igår. har en knut i ryggen som tar kål på mig så en frivillig massör får gärna höra av sig!
Nu skall jag dansa ut i hallen och göra mig klar för ännu en dag.

Puss och avstånds kram

/ Aaame

smärtan är förjävlig

Hej helt ärligt sitter jag nu och kan inte stoppa tårarna. smärtan är förjävlig. hungern är förjävlig och bröstgympan är förjävlig. dålig uppdatering, för jag orkar inte tänka på livet. åh det är värt de. skall klara det. Måste klara det, tog nyss morfin. hoppas på att somna. Ses imorgon


Helvetes bilresa

Sitter i bilen mot Karlstad.. Fy säger jag bara. Smärtan är outhärdlig trots mediciner. Att åka bil var ingen hit och vi får stanna med jämna mellanrum för lite bröstgympa. De är riktigt skönt att dra ut musklerna som inläggen ligger i. Jag försöker sova så mycket som möjligt för att slippa känna något. De går faktiskt rätt lätt att somna men de beror nog på att kroppen nöjt så utmattad av den ständiga smärtan. När vi kommer fram till Karlstad skall jag gå in på Åhléns och köpa en fet olja som jag kan smörja
Brösten med för att motverka bristningar. Sen blir de en middag på kebabhouse innan jag åker hem och lägger mig en stund. Skall även försöka gå ut och gå en stund senare då dr Gribbe sa att de var bra för smärtan. Jag har dokumenterat hela resan med bilder som jag lägger ut när jag får orken till det.

Hej så länge / Aaame


Morgon på proforma

Morgonen gryr på proforma och jag och sju tjejer till har grus i ögonen. Natten har gått bra för
Både mignoch
Min rumskompis då vi blev medicinerade med
Jämna mellanrum. Nu börjar ryggen göra ont också, brösten är jätte spända och visar mig att jag lever .. Men man. Ska väl inte klaga. Har fått tagit av
Mig förbanden och släppt dom fria en stund och Gud vad fina de
Är. Bra gjort dr Gribbe! Jag är inte så blå som jag förväntat min heller, allt ser jätte fint ut.

Jag ligger i min säng och väntar på att c skall bli klar i duschen så jag också får ta och svalka av mig svetten! Tur att hon hamnade i mitt rum.. Hon har hjälpt Mig väldigt mycket.

Om illamåendet håller Sig borta
Skall jag dränka mig i caffe latte! Mums. Vi höra lite senare. Puss

/ aaame


Ritad, om fem

Ligger och har ont, så ont som jag aldrig haft förut. Spyr pga smärtan men åh vad fint de är. Har en urgullig rumskamrat sp vi tar hand om varandra. Är hög på morfin och orkar inte
Blogga nu. Bloggar när jag orkar


Stora b dagen är kommen

Här sitter jag, i bilen. Om 45 minuter skall jag börjas måla på och sedan rullas in i operation men gps har kört oss vilse eftersom mor vägrade lyssna på mig som hittar i Stockholm.. Nu är vi helt lost, trötta efter en hel natts körande. Vi försökte ta en powernap men stannade visst på en arbetsplats.. Oj oj oj! Nu är jag nervös. Väldigt nervös. Och hungrig, typiskt när jag måste fasta! Håll tummarna för mig puss


Äntligen på väg

Mamma gästbloggar och vi är på väg! Mot Stockholm och manna har gasen i botten. De har hon ärvt efter mor sin


- Sova? hur gör man de?

Åh är så nervös. Har redan fått ont i bysten haha! Men nu är tvätten tvättad, lägenheten nogorlunda städad och maten är inhandlad. Resväskan är packad och jag ahr duschad i läkarsprit. Redo? Om jag är! Dock finns ett problem. Jag måste försöka somna nu eftersom jag skall köra klockan två inatt mot stockholm. alltså ringer klockan på halv två och jag får häva i mig koffein i en halv timme eftersom min fasta börjar kl två.

Har massvis med kompisar som intar Glada Ankans lokaler ikväll så jag hoppas ni får en super rolig kväll och att ni tar en drink åt mig!

Som sagt, skall försöka uppdatera så mycket som möjligt i morgon och min mamma får agera fotograf. Sov så gott och håll tummarna för mig i morgon!

/ Aaame


Imorgon händer det.

God dag på er alla där ute i cyberrymden. Jag sitter på miin sängkant och är jätte nervös inför morgondagen. Har varit inne i city och inhandlat mina första kläder med size M på. Är ju tvungen att ha något att ta på mig under helgen .. Det blev massa myskläder. SKÖNT! Jag har också lämnat av min lillasyster och inväntar nu min mor som skall följa med mig och storhandla och göra andra pratktiska saker osm jag inte kommer att få göra den närmasta veckan. Det blir en mycket tidig kväll idag då vi skall gå upp vid 03.00 och börja vår resa till huvudstaden. Hoppas jag är utvilad så jag klarar av att köra bara. Det känns ganska overkligt. Imorgon kommer min kropp se helt annorlunda ut. Jag kommer ha så ont :( Men men vill man vara fin får man lida pin inte sant? Det dyker säkert upp ett inlägg senare idag och i morgon kommer jag blogga så mycket jag orkar. Ett inlägg innan operationen kommer dyka upp och senare kommer nog ett om hur jag mår. Jag skall föröska göra er så delaktiga jag bara kan! Ha en bra dag så länge! / Aaame

Finbesök

Tisdagskväll, utan ett desperate housewifes avsnitt är en tom tisdagskväll. Men jag har lillasyster på besök vilket är underbart!

Vi sitter faktiskt och kollar på en sexdokumentär vilket är oerhört intressant! Nu är de bara en dag kvar till min bröstoperation, börjar bli fruktansvärt nervös.

Vi hörs imorgon.
/ Aaame


RSS 2.0